Cink-Króm

A MyCocktail by Collagen Cocktail célja úgy támogatni sokoldalúan a súlycsökkenést, hogy közben az egészséget és a szépséget is megőrizhessük, ehhez pedig a legtökéletesebb összetevőket gyűjtötték össze az igazán komplex hatás érdekében. Az összetevők között megtalálható a cink és a króm, amelyek szerepeit ismerhetjük most meg kicsit részletesebben, hogy igazán részleteiben láthassuk a MyCocktail kapszula előnyeit.

MyCocktail by Collagen Cocktail összetevői: Cink

A szervezet megfelelő cink mennyisége számos testi folyamat számára nélkülözhetetlen. A cink rendkívül fontos szerepet tölt be az anyagcsere folyamatokban, a szénhidrát- és fehérje anyagcserében egyaránt. Hozzájárul a bőr és a csontozat normál állapotának fenntartásához, valamint képes támogatni az immunrendszer megfelelő működését.

Cin-Krom-egeszseg

Összegezve a cink jótékony hatásait, amelynek köszönhetően bekerült a MyCocktail összetevői közé:

  • egyensúlyban tartja a vércukorszintet
  • védi az immunrendszert és támogatja annak megfelelő működését
  • stabilizálja az anyagcserét és részt vesz az anyagcsere folyamatokban
  • a bőr védelmében képes gyorsítani a sebgyógyulást

MyCocktail by Collagen Cocktail összetevői: Króm

A króm az ásványi anyagok mikroelemei közé tartozik, amelynek élettani hatása rendkívül sokoldalú. A következőkben részletesen ismerhetjük meg a króm jótékony hatásait.

  • Szükséges esszenciális anyag a fehérje-, a zsír- és a szénhidrát anyagcseréhez.
  • Hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, ugyanis képes befolyásolni az inzulin hormon működését és elősegíti a glükóz felvételét is.
  • Csökkenti a rossz koleszterin-, valamint a triglicerid szintet.
  • Serkentő hatással van az anyagcsere folyamatokra, így képes növelni a teljesítő képességet.
  • A króm segítségével meggyorsítható a fehérjeszintézis és támogatható az aminosavak beépülése is.

Továbbá kutatások bizonyítják, hogy akróm mellékhatások nélkül, a megfelelő étrend és a rendszeres testmozgás mellett hatékonyan járul hozzá a fogyáshoz, zsírégetéshez.

Így már láthatjuk, hogy a króm és a cink is fontos szerepet lát el a MyCoctail egészséget és szépséget is támogató fogyókúra során. A MyCocktail kapszula összetevői a fehér eperfa levél kivonat, a zöld kávé kivonat, a kollagén, az l-karnitin, a cink és a króm tökéletes súlycsökkenést biztosítanak a fogyni vágyók számára, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint Erdélyi Mónika napról napra csodásabb alakja.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!