Fehér eperfa kivonat előnyei

A MyCocktail by Collagen Cocktail komplex étrend-kiegészítő egy teljesen természetes termék, amelynek egyik fő hatóanyaga a fehér eperfa levél kivonat. A fehér eperfa a fekete eperfa rokonaként ismert növény, amely a rózsavirágúak rendjébe és az eperfafélék családjába sorolható. A ma már számos helyen élő fehér eperfa Kínában, Koreában és Japánban őshonos fa, amelynek levelét évszázadok óta használják a kínai orvoslásban.

egeszseg

Jótékony hatásai:

  • erőteljes antioxidáns
  • csökkenti a koleszterin- és triglicerid szintet
  • csökkenti a különféle gyulladásokat
  • csökkenti a vércukorszintet

A fehér eperfa levél már egyetlen levele értékes és élettanilag igazán fontos vegyületeket tartalmaz. Gazdag vitaminokban, polifenolokban, szteroidokban, flavonoidokban, valamint összetevői között található astragalin és izokvercitrin is.

Az eperfa levél tehát többféle jótékony hatással is rendelkezik, hiszen:

  • segítheti a glükóz csökkentését és felszívódását
  • pozitív hatással van a szénhidrát-anyagcserére
  • segíthet fenntartani a megfelelő vércukorszintet

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően került fő hatóanyagként a MyCocktail by Collagen Cocktail összetevői közé, amely egy igazán összetett súlycsökkentő kapszula. A fehér eperfa levél kivonat mellett az összetevők között található zöld kávé kivonat, paprika kivonat, kollagén, l-karnitin, cink és króm is. A fehér eperfa levél a napjainkban rá irányuló figyelmet elsősorban cukorbetegség elleni hatásainak és a fogyókúrában betöltött szerepének köszönheti.

Eperfa levél és a fogyás

Az Ázsiában őshonos eperfa levélből készült főzetet régen fertőzések, emésztési problémák kezelésére fogyasztották, valamint az egész testet érintő jótékony hatásai miatt alkalmazták. A kutatásoknak köszönhetően mára már a fogyókúrázók és cukorbetegek körében is ismert, hiszen kivonatával támogathatjuk az álomalak felé vezető utat.

Moranolin tartalmának köszönhetően a fehér eperfa levél kivonatával megakadályozható egy olyan enzim működése, amely a szénhidrátok emésztésében vesz részt.

A moranolin képes meggátolni a keményítőben és szénhidrátban gazdag ételek glükózzá alakulását, amelynek köszönhetően alacsonyabb vércukorszint érhető el. Vagyis a fehér eperfa levél kivonatával hatékonyan kerülhető el a hirtelen fellépő éhségérzet.

A MyCocktail kapszula megálmodói az eperfa levél kivonatot a legmegfelelőbb hatóanyagokkal kombinálva képesek biztosítani a kiegyensúlyozott súlycsökkentő diétatámogatását, valamint elérhetővé teszik az álomalak elérését is a fogyasztók számára.  

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!