Feszes bőr és a fogyás

A tartós és hatékony fogyókúra sokak számára álom. Ma már számos lehetőséghez nyúlhatunk a súlycsökkenés tengerében. A folyamatos kutatások és a fejlett technológiáknak köszönhetően többféle súlycsökkenést támogató étrend-kiegészítő található a piacon. Azonban fontos szempont, hogy bármely lehetőséget is választjuk az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen. Vannak kevesebb és jóval több súlyfelesleggel szenvedők, de az mindkét esetben fontos a fogyás szempontjából, hogy az egészséget és a bőr szerkezetét is óvjuk. Vagyis senki szeretne a leadott kilók után beteg lenni, valamint megereszkedett őrt látni a tükörben. Ma már azonban a legtöbb fogyókúrát támogató étrend-kiegészítő megalkotásánál ezt a két igazán fontos szempontot is figyelembe veszik.

egeszseges-bor-kollagen

A MyCocktail by Collagen Cocktail kapszula egy 100%-ban természetes kapszula, amelyet több fontos szempont alapján alkottak meg az igazán hatékony fogyás érdekében:

  • tartós és hatékony súlycsökkenés támogatása
  • az egészség megőrzése
  • feszes bőr megőrzése
  • szénhidrát-anyagcsere megőrzése
  • normál vércukorszint fenntartása

Így a MyCocktail kapszula fogyasztásával hatékonyan szabadulhatunk meg a felesleges testsúlytól, miközben az egészséget és a szépséget is támogathatjuk.

Komplex támadás a kilók ellen!

A MyCocktail by Collagen Cocktail fő hatóanyaga a fehér eperfa levél kivonat, amely mellett az összetevők táborát erősíti a zöld kávé kivonat, a paprika kivonat, a kollagén, a cink, a króm és az l-karnitin.

Kollagén - a bőr feszességének megőrzéséért

Senki nem örülne annak, hogy a hatékony fogyás után a tükörbe nézve csak a megereszkedett bőrt látná. Erre is gondolva a MyCocktail kapszula megalkotói a kollagént hívták segítségül, amely a bőr rugalmasságáért felelős fehérje. A kollagén egy fontos fehérje, amely az emberi bőr több, mint 80 %-át teszi ki. A szervezet természetes kollagén termelődése azonban a kor előre haladtával csökken. Tehát vannak esetek, amikor a kollagén külső pótlása a bőr szempontjából fontos. Ilyen a fogyókúra is, amely során a súlyvesztés megviselheti a bőr szerkezetét is, azonban a kollagén megfelelő pótlásával ez a folyamat hatékonyan előzhető meg.

A MyCocktail by Collagen Cocktail fogyasztásával komplex támadás indítható a felesleges testsúly ellen. A kapszula megalkotásánál egy sokoldalú termék létrehozása volt a cél, hogy segítségével a leghatékonyabb módon lehessen támogatni a súlycsökkenést.

Erdélyi Mónikának már sikerült! Próbáld ki te is! Maradj egészséges és szép fogyókúra közben is a MyCocktail by Collagen Cocktail kapszulával!

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!